Channel Manager + Booking System

UPOZNAJTE SE SA NAJNOVIJIM PAMETNIM SUSTAVOM UPRAVLJANJA

Ako samostalno upravljate jednim profilom ili više njih na drugim portalima za oglašavanje smještaja ili vodite vlastitu web stranicu sinkronizacija kalendara u realnom vremenu je moćan alat koji će spriječiti preklapanje rezervacija.

iCal ili iCalendar je sustav koji komunicira sa portalim kao što su Booking.com ili Airbnb.com i od njih traži sinkronizaciju. Obično to traje 2-4 sata što nije dobro jer postoji mogućnost preklapanja rezervacija. Naš iCal sustav kalendara podešen je da komunicira sa portalima svakih 5 minuta!

Sinkronizirani svi kalendari na jednom mjestu

– Neograničen broj sinkronizacija po jednom kalendaru –
– Neograničen broj smještajnih jedinica / soba –
– Neograničen broj kalendara –
– Automatska zatvaranja –

Online pretraživanja dostupnosti svih smještajnih jedinica

Gosti će moći rezervirati Vaš smještaj putem jednostavnog formulara (raspoloživost + obrazac za rezervaciju). BEZ PROVIZIJE

datum prijave i odlaska
odabrati s popisa rezultata pretraživanja
popunjavanje podataka za dovršenje rezervacije

Detalji smještaja

Svaka vrsta smještaja je u potpunosti prilagodljiva: dodajte opis, kapacitet, sve dodatne sadržaje, veličinu kreveta dostupnu u sobi i druge značajne informacije.

Učinite sobu atraktivnijom dodavanjem istaknute slike ili čak cijele galerije kako biste prikazali sve prednosti prostorija.

Kalendar rezervacija

Svi primljeni zahtjevi i njihovi trenutni statusi pohranjuju se na jednom mjestu, lako se sortiraju i prikazuju u kalendarskom prikazu.

Pretražite sve potrebne rezervacije prema vrsti sobe, vremenu rezervacije i statusu sobe (rezerviran, u tijeku, dostupan, itd.).

Sezonsko određivanje cijena

Uredite svoje cijene u bilo kojem prilagođenom razdoblju. Postavite sve cijene ovisno o sezoni ili određenim danima / datumima. “Sezona” je općeniti pojam i možete ga označiti kako biste odrazili promjene cijena.

Razlika u cijeni može se primijeniti i za dulje razdoblje i za kratke (npr., Za 2 dana).

Različite stope naplate

Na temelju brojnih prednosti koje se nude za određenu sobu, možete postaviti različite cijene za iste sobe – sobne cijene (npr. Nepovratna dvokrevetna soba s bračnim krevetom, povratna dvokrevetna soba, doručak, prijevoz sa aerodroma itd.).

Vaši će gosti odabrati željenu pogodnost na stranici za naplatu.

Dodatne usluge

Nudimo dodatne usluge za goste, kao što su spa, prijevoz iz zračne luke do hotela, bazen, skrb za djecu itd.

Dodajte cijeli popis usluga u admin sustav, a zatim isporučite bilo koju sobu s dostupnim dodatnim uslugama (po izboru naplativo). Postavite cijene po osobi ili po sobi.

Rezervacija više smještajnih jedinica

Jedan gost može rezervirati više smještaja tijekom jednog procesa rezervacije. Također možete uključiti dodatak za rezervaciju kako bistepreporučili najbolji izbor smještaja prema broju gostiju.

Ova brza i pametna automatizacija pomoći će vam da brže služite svojim gostima na dinamičnom putu!

Pravila rezervacije

Sustav upravljanja imovinom je vrlo fleksibilan: postavite min / max dane za boravak i dostupne datume prijave i odjave za cijeli objekt, smještaj pojedinačno ili sezonski.

Također možete blokirati opciju rezervacije za sve smještaje ili bilo koje pojedinačno za odabrani vremenski period

iCal za sinkronizaciju rezervacija

Ovaj sustav rezervacije služi i kao voditelj kompletnih narudžbi i za največe hotele! Sinkronizirajte rezervacije koje se šalju putem vaše web stranice s onima iz mrežnih putnih kanala kao što su Airbnb ili Booking i izbjegavajte prebukiranje. Zahvaljujući podršci formata datoteke iCal, dodatak generira jedinstvene kalendare za izvoz na vanjske online kanale i pruža sustav za uvoz. Svi sinkronizirani kalendari za sva svojstva će ažurirati vašu dostupnost hotela/apartmana/kampa.

499kn GODIŠNJE - Neograničen broj apartmana i kalendara

download almost uapkmod here | the best resources android apps on uapkmod.com